photOMasters logo vectorial

Cele 5 reguli de compoziție

cu impact enorm în stilul meu de fotografie

Webinar GRATUIT LIVE

joi 27 Aprilie – ora 20.00

te aștept cu drag!

durata: 2 ore

Îți arăt în detaliu cum mi-au definit stilul de fotografie cele 5 reguli de compoziție personalizate 

Cuprins:
  • Participarea la acest webinar te va ajuta să-ți perfecționezi abilitățile de fotografie și să devii mai încrezător în munca ta.

  • Vei învăța cum să gestionezi frica de a fi criticat și să îți dezvolți mai multă încredere în propriile alegeri creative

  • Vei învăța cum să-ți dezvolți propriul stil de fotografiere, care să te diferențieze de ceilalți fotografi

  • Vei obține o perspectivă nouă asupra procesului de fotografiere și vei putea aborda subiectele dintr-un unghi diferit

  • Vei putea pune în practică cunoștințele dobândite și să vezi cum se pot aplica în cazuri concrete

  • Vei înțelege cum să folosești regulile de compoziție pentru a-ți dezvolta propriul stil de fotografiere, care să atragă mai mulți clienți

  • Vei învăța cum să folosești spațiul și luminile pentru a crea imagini dinamice și pline de viață

  • Vei învăța cum să folosești compoziția pentru a transmite o poveste și a crea o legătură emoțională cu cei care le vizualizează

  • Vei descoperi cum să-ți transformi pasiunea pentru fotografie într-un business de succes.

Durata: 2 ore și va fi LIVE 

Cuvinte de la alți fotografi

Daniel Glavan
Daniel Glavan
Fotograf
Read More
Percutez cu modul tău simplu, direct,onest și concret de a vorbi despre fotografie, familie și viață ,iar oportunitatea pe care mi-o oferi de a învața live de la tine. - Mulțumesc mult pentru ce ești și pentru ca îmi dai posibilitatea sa învăț fotografie intr-o maniera așa corecta și plina de entuziasm! Abia aștept data viitoare! Te salut Ovidiu și cu respect, mă înclin!!!
Alina Grigore
Alina Grigore
Fotograf
Read More
Felicitari pentru tot ce faci! Apreciez ca impartasesti din experientele tale si mi se pare foarte fain tot ce le insufli celor care te urmaresc. Informatii ce tin de tehnica fotografica, tot felul de tips and tricks, slava Domnului, se tot gasesc. Live-urile si workshop-urile tale sunt de departe altceva si nu vin doar cu informatii faine ci motiveaza alti fotografi, le ofera mai multa incredere in fortele lor. Mi se pare minunat ca in centrul intregului concept este omul din spatele aparatului si imbratisez ideea ca in primul rand trebuie sa fii om cu ceilalti. Mult succes pe mai departe!
Iulia Manda
Iulia Manda
Fotograf
Read More
Absolut fabulos ! Esti extraordinar in tot, imi place Omul Ovidiu Lesan pentru daruirea si placerea lui de a impartasi experientele, trairile, emotiile vietii personale si de fotograf in acelasi timp. O multime de invataminte de care e bine sa ma folosesc in continuare. Ador fotografia de nunta, sunt fotograf de nunta, si, desi m-am apucat tarziu , ma bucura enorm conexiunea cu oamenii. Asta invatam de la tine, sa ne conectam, noi ca suflete, sa invatam si sa evoluam. Multumesc Ovidiu!
Radu Rahovan
Radu Rahovan
Fotograf
Read More
Cu ajutorul lui Ovidiu reusesc sa imi gasesc motivatia sa continui cu fotografia de eveniment, sa aflu idei noi pe care sa le pun in practica, sa incerc sa ajung un fotograf mai bun in fiecare zi, chiar daca nu este jobul meu principal (il fac mai mult din pasiune si pentru emotiile pe care le traiesc cu clientii mei). Asa ca tot ceea ce face Ovidiu are foarte multa valoare pentru mine/noi si iti multumim mult pentru toate orele petrecute in organizarea acestor sesiuni, materialele pregatite si pentru toti invitatii ce-i aduci la discutiile LIVE alaturi de tine.
ovidiu lesan webinar

Despre Lesan Ovidiu

Leșan Ovidiu este unul dintre cei mai apreciați fotografi de nuntă din România, având la activ peste 400 de evenimente, 15 ani de fotografie, 30 de workshopuri realizate și 3 turnee de fotografie prin toată țara în care a interacționat cu mii de fotografi și le-a adus valoare prin informațiile prezentate. Spune despre el că este tată, fotograf, speaker, mentor, dar întâi de toate OM.

Inscrie-te la webinar si beneficiaza de toate informatiile pe care eu le-am acumulat in decursul celor 15 ani de fotografie

Sharing is sexy. Share it!

Facebook
WhatsApp
Logo PhotOMasters - black