De la idei la realitate în lumea „banală” a fotografiei

Înscris: 250 de cursanți
Capitole: 1
Clip video: 37 minute
⭐ Vezi recenzii reale

Ce conține acest curs:

Îți prezentăm cursul „De la idei la realitate în lumea „banală” a fotografiei” prezentat de către Ovidiu Leșan pe platforma photOMasters. Un curs menit să-ți deschidă ochii spre posibilitățile infinite pe care le oferă lumea fotografiei, indiferent de abilitățile tale actuale.

Este adevărat, nu poți fi bun la toate, dar acest curs îți va arăta că poți fi bun la orice dacă îți dedici timp și răbdare. Adaugă puțin astăzi, puțin mâine, și vei culege rezultate uimitoare. Nu trebuie să fii un maestru încă de la început, ci doar să ai dorința de a învăța și a experimenta.

Îți vom arăta că nu există limite când vine vorba de visurile tale în fotografie. Visează nesimțit, acționează și nu-ți pierde speranța, căci fiecare eșec este doar un pas către succes. Și pentru a-ți dovedi acest lucru, vom discuta despre experimentul „hope” realizat de Curt Richter de la Harvard University, care a demonstrat puterea nesperată a speranței.

Îți vom sfătui să-ți privești reflexia în oglindă, să îți analizezi abilitățile și punctele slabe, dar să rămâi cu privirea înainte. Învață din trecut, dar nu lăsa asta să îți limiteze viitorul. Cere ajutor când ai nevoie, deoarece nimeni nu a devenit maestru într-o zi. Greșeala nu este eșec, este ocazia de a învăța și de a crește.

Acest curs este creat pentru a te încuraja să scoți capul din carapace, chiar dacă asta înseamnă că vei fi criticat. Criticile sunt doar o altă formă de feedback, iar feedback-ul este esențial pentru dezvoltare.

Vino să mergi pe drumul tău unic în lumea fotografiei cu photOMasters! Fiecare fotograf are stilul lui unic și acest curs este aici pentru a te ajuta să-ți descoperi stilul propriu și să te exprimi prin lentilele tale. Învață să-ți transformi ideile în realitate și să-ți creezi propria poveste în lumea „banală” a fotografiei.

Recenzii Reale

5
5 din 5
1 evaluări

Evaluare detaliată

Stele 5
1
Stele 4
0
Stele 3
0
Stele 2
0
Stele 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Arată mai multe
Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te