Înscris: 279 de cursanți
Capitole: 1
Clip video: 30 minute
⭐ Vezi recenzii reale

Ce conține acest curs:

Cu mare bucurie și entuziasm, îți prezentăm cursul “Fă-ți un site, la naiba!“. Cursul este susținut de către un experimentat specialist în domeniu, Daniel Aldea.

Acest curs unic vine în întâmpinarea tuturor pasionaților de fotografie și nu numai. Îți oferă posibilitatea de a învăța să-ți creezi propriul site web într-un mod simplu și accesibil. Cursul îți va deschide ușa către o prezență online puternică și profesională.

Daniel Aldea este cunoscut pentru experiența sa vastă în domeniul fotografiei și dezvoltării web. Îți va împărtăși toate secretele necesare pentru a-ți crea un site web atractiv și funcțional. Asta dacă dorești să îți expui portofoliul și să vinzi produse sau să oferi servicii. Acest curs te va învăța toate elementele cheie pentru a-ți construi propria ta prezență online de succes.

Prin intermediul unei abordări practice și interactivă, Daniel te va ghida pas cu pas în procesul de construire a site-ului tău.

Oferind un cadru prietenos și non-tehnic, acest curs îți oferă posibilitatea de a-ți dezvolta competențele digitale și de a-ți valorifica creativitatea în mediul online. Indiferent dacă ai sau nu experiență în domeniul construirii de site-uri web, cursul “Fă-ți un site, la naiba!” este adaptat tuturor nivelurilor de cunoștințe.

În calitate de membru al planului PRO pe platforma PhotOMasters, ai privilegiul exclusiv de a accesa acest curs inovator. Fă un pas înainte și învață de la un expert recunoscut în domeniu cum să-ți construiești propriul site web uimitor și să-ți transformi pasiunea într-o prezență online remarcabilă.

Câteva capturi de ecran din acest curs:

 

 

Recenzii Reale

5
5 din 5
4 evaluări

Evaluare detaliată

Stele 5
4
Stele 4
0
Stele 3
0
Stele 2
0
Stele 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Arată mai multe
Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te