Înscris: 544 de cursanți
Capitole: 9
Clip video: 3 ore
⭐ Vezi recenzii reale

Ce conține acest curs:

Bine ai venit în cadrul acestui workshop de fotografie! În cadrul cursului „Fotografia de la începători la avansați” vei învăța tot ce trebuie să știi pentru a deveni un fotograf mai bun! Cursul nostru este format din 9 capitole și acoperă subiecte esențiale pentru orice fotograf, indiferent de nivelul de experiență.

Ce conține acest curs:

Începând cu primul capitol, vei învăța despre aparate și obiective. Vom discuta despre tipurile de aparate și obiective disponibile pe piață, precum și despre cum să alegi cea mai bună opțiune pentru stilul tău de fotografiere.

În capitolul 2, vei învăța despre Triunghiul Expunerii – un concept fundamental în fotografie. Vei învăța cum să reglezi setările aparatului tău pentru a obține o expunere corectă a imaginii.

În capitolul 3, vei învăța despre ISO – un alt aspect important al fotografierei. Vei învăța cum să reglezi sensibilitatea aparatului tău la lumină pentru a obține imagini de calitate superioară.

În capitolul 4, vei învăța despre Diafragma – o altă setare importantă pe aparatul tău. Vei învăța cum să reglezi diafragma pentru a controla adâncimea de câmp și pentru a crea efecte creative în fotografiile tale.

În capitolul 5, vei învăța despre Timpul de Expunere – o setare crucială pentru a captura mișcarea într-o imagine. Vei învăța cum să reglezi timpul de expunere pentru a obține imagini clare sau dinamice.

În capitolul 6, vei învăța despre măsurarea expunerii – un proces important pentru a obține o expunere corectă a imaginii. Vei învăța cum să folosești modurile de măsurare a expunerii disponibile.

În capitolul 7, vei învăța despre focus – un aspect crucial pentru a obține imagini clare și în focus. Vei învăța cum să folosești diferitele moduri de focusare pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

În capitolul 8, vei învăța despre setările aparatului și funcțiile sale – informații importante pentru a obține cele mai bune rezultate posibile din aparatul tău de fotografiat.

În capitolul 9, vei învăța despre regulile de compoziție – un aspect important pentru a crea imagini pline de viață și interesante. Vei învăța despre reguli de compoziție precum regula treimilor.

Așadar, dacă ești pasionat de fotografie și vrei să îți îmbunătățești abilitățile, acest curs este perfect pentru tine!

Înscrie-te acum și pregătește-te să devii un fotograf mai bun!

 

Câteva capturi de ecran din cursul „Fotografia de la începători la avansați”:

curs de fotografie - fotografia de la incepatori la avansati - workshop fotografie curs de fotografie - fotografia de la incepatori la avansati - workshop fotografie curs de fotografie - fotografia de la incepatori la avansati - workshop fotografie curs de fotografie - fotografia de la incepatori la avansati - workshop fotografie

Recenzii Reale

5
5 din 5
11 evaluări

Evaluare detaliată

Stele 5
11
Stele 4
0
Stele 3
0
Stele 2
0
Stele 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Arată mai multe
Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te