Înscris: 75 de cursanți
Capitole: 6
Clip video: 2 ore 7 minute
⭐ Vezi recenzii reale

Ce conține acest curs:

Cursul „Fotografia de studio: mindset, shooting & editare„ este un curs dedicat pasionaților de fotografie care doresc să exploreze lumea captivantă a fotografiilor de studio. Acest curs, susținut cu pasiune de către Ovidiu și Alina Leșan, te va ghida printr-o călătorie captivantă, pornind de la dezvoltarea unui mindset potrivit pentru fotografia de studio până la tehnici avansate de editare în Lightroom și Photoshop.

În capitolul de introducere, vei descoperi esența fotografiilor de studio și importanța unui mindset corect pentru a crea imagini captivante și autentice. Vei înțelege cum să-ți pregătești studio-ul pentru a captura momente magice și cum să stabilești o conexiune autentică cu subiecții și cu clienții tăi.

Capitolul 2 și 3 te vor purta printr-un proces practic, în care Ovidiu și Alina vor efectua un shooting captivant pe o băncuță cu Lorelai ca subiect principal. Vei învăța despre poziționarea corectă a subiectului, iluminare, compoziție și abordarea creativă într-un studio. Q&A-ul după shooting îți va oferi ocazia de a afla secretele din spatele fiecărei alegeri și detalii tehnice.

În capitolul 4, vei explora un nou shooting cu 2 fundaluri diferite, dobândind abilități esențiale pentru a crea variate scenarii în studio. Q&A-ul înainte de editare îți va clarifica întrebările ce ar fi putut apărea în a doua parte de shooting.

Capitolul 6 îți va oferi o perspectivă în profunzime asupra editării fotografiilor de studio. Vei explora tehnici de bază și avansate în Lightroom și Photoshop, transformând imagini brute în opere de artă vizuală.

Acest curs cuprinde 6 capitole fascinante, cu o durată totală de peste 2 ore de învățare. Vei dobândi cunoștințe esențiale și tehnici practice care îți vor permite să captezi și să editezi fotografii de studio deosebite. Alătură-te nouă în această călătorie și dezvoltă-ți abilitățile într-o lume creativă și plină de oportunități.

 

Câteva capturi de ecran din acest curs:

Recenzii Reale

5
5 din 5
2 evaluări

Evaluare detaliată

Stele 5
2
Stele 4
0
Stele 3
0
Stele 2
0
Stele 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Arată mai multe
Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te