Parcusul evoluției unui asistent în fotografie

Înscris: 235 de cursanți
Capitole: 1
Clip video: 24 minute
⭐ Vezi recenzii reale

Ce conține acest curs:

Ne bucurăm să îți prezentăm cursul „Parcusul evoluției unui asistent în fotografie”. În acest curs, Gicu și Cipri, asociații și asistenții lui Ovidiu Lesan, îți vor dezvălui secretele muncii lor, adunate în 7-8 ani de colaborare. Descoperă avantajele de a fi asistent și cum această experiență te poate transforma într-un fotograf de succes.

Gicu este un fotograf recunoscut în fotografia de concerte, evenimente și festivaluri. A lucrat cu branduri mari precum Jagermeister, H&M, Discovery Channel și au fost sau sunt fotografi principali la Untold, Electric Castle, Summer Well și Consiliul Național al Elevilor. Împreună cu Cipri, au fondat bidif – brandul lor în care fotografiază împreună.

Cursul va dezvălui toate aspectele lucrului cu un asistent. De la temerile de a angaja unul, la avantajele pe care le poate aduce în echipă. Sunt prezentate argumente clare despre beneficiile colaborării cu un asistent: mai mult timp pentru a te concentra pe fotografiere, o imagine mai profesionistă, posibilitatea de extindere a brandului tău și multe altele.

Gicu și Cipri îți vor oferi și sfaturi practice despre alegerea asistentului potrivit. Ce calități trebuie să aibă? Cum trebuie să fii tu ca fotograf pentru a atrage oameni de valoare? Răspunsurile la aceste întrebări te așteaptă în cursul nostru.

Învață cum să îți găsești un asistent care să fie disponibil, pasionat de fotografie, carismatic și dornic de evoluție. Află cum, din experiența lor, un asistent poate ajunge fotograf, și cum percepția ta despre asistent poate reflecta percepția lor despre tine.

Deci, indiferent dacă lucrezi deja cu un asistent sau te gândești să angajezi unul, cursul „Parcusul evoluției unui asistent în fotografie” este resursa perfectă pentru a te ghida pe acest drum. Vezi acum cursul  și începe să îți dezvolți abilitățile în lumea fotografiei alături de photOMasters!

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te