Înscris: 274 de cursanți
Capitole: 1
Clip video: 35 minute
⭐ Vezi recenzii reale

Ce conține acest curs:

Suntem încântați să îți prezentăm un nou captivant curs despre fotografia de nuntă “Recunoștință și acțiune în fotografia de nuntă”. Cursul este prezentat de către bunul nostru prieten – Cătălin Gogan.

Acest curs este exact ceea ce cauți. Asta dacă ești pasionat de fotografie și dorești să explorezi lumea fascinantă a fotografiilor de nuntă. Cu ajutorul lui Cătălin Gogan, vei învăța cum să îmbini armonios sentimentele de recunoștință cu acțiunea din spatele aparatului foto, capturând momente autentice și emoționante.

Cursul “Recunoștință și acțiune în fotografia de nuntă” este conceput special pentru fotografi amatori și profesioniști care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în domeniu. Indiferent dacă ai deja experiență în fotografia de nuntă sau ești la început de drum, vei beneficia de informații și sfaturi valoroase care îți vor dezvolta creativitatea și abilitățile tehnice.

Ce vei învăța în acest curs:

  • vei descoperi cum să imortalizezi cele mai speciale momente din cadrul unei nunți,
  • cum să surprinzi emoțiile autentice ale mirilor și invitaților,
  • cum să creezi compoziții artistice care spun povești unice,
  • Cătălin Gogan îți va împărtăși tehnici de fotografiere,
  • secretele unui storytelling vizual captivant,
  • metode practice pentru gestionarea luminii și a cadrelor în timp real.

Recunoștința și acțiunea sunt cele două ingrediente-cheie. Ele vor face ca fotografiile tale de nuntă să fie remarcabile și să își păstreze valoarea emoțională de-a lungul timpului. Fii pregătit să surprinzi clipe autentice, să creezi amintiri de neuitat și să oferi mirilor un cadou prețios: o colecție de imagini care redau frumusețea, bucuria și iubirea din ziua lor cea mare.

Câteva capturi de ecran din acest curs:

 

Recenzii Reale

5
5 din 5
3 evaluări

Evaluare detaliată

Stele 5
3
Stele 4
0
Stele 3
0
Stele 2
0
Stele 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Arată mai multe
Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te