Tendințe, clienți și concursuri în fotografia de nuntă

Înscris: 233 de cursanți
Capitole: 1
Clip video: 20 minute
⭐ Vezi recenzii reale

Ce conține acest curs:

 

Descoperă lumea din spatele obiectivului cu ajutorul cursului „Tendințe, clienți și concursuri în fotografia de nuntăprezentat de Norbert Gubincsik. Aici vei înțelege evoluția fotografiei de nuntă, de la agenții și studiouri la figura contemporană a fotografului. Vei afla că, deși fotografiile de nuntă sunt într-o continuă schimbare, apar mereu noi oportunități.

Vei învăța despre importanța educației și a instruirii în această profesie, precum și despre relevanța echipamentului adecvat. Cursul nostru îți va oferi perspectivele necesare pentru a înțelege că tehnologia mirrorless este viitorul în acest domeniu și pentru a îți recomanda cel mai bun echipament pentru nevoile tale.

Îți vom oferi cunoștințele pentru a-ți construi un proces de gândire în realizarea fotografiilor: comunicarea, încrederea, lumina, compoziția, momentul, povestea, unicitatea, postprocesarea, cropul și anticiparea cadrului final vor deveni pilonii abordării tale artistice.

Pe parcursul cursului, vei învăța despre diferitele tipuri de lumină pe care le poți folosi: naturală, blenda, blitz, și cum acestea pot transforma o fotografie. De asemenea, vei învăța regulile de bază ale compoziției: regula treimilor, diagonale, triunghiuri, simetrie, rame naturale, linii conducătoare către subiect, modele, texturi, regula numerelor impare, simplitate, minimalism, culori complementare, regula spațiului și mișcarea de la stânga la dreapta.

O parte importantă a cursului se va axa pe înțelegerea nevoilor clientului și a fotografiilor care sunt cu adevărat importante pentru acesta. În plus, Norbert îți va arăta cum să participi la concursuri de fotografie într-un mod competitiv, dar și echitabil, punând accent pe menținerea unui mindset corect.

Vezi acum la cursul „Tendințe, clienți și concursuri în fotografia de nuntă” și lasă-te ghidat pe drumul spre a deveni un fotograf de nuntă de succes în era digitală. Începe călătoria ta în lumea fotografiei cu Norbert pe photOMasters.

Be the first to add a review.

Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te