Înscris: 252 de cursanți
Capitole: 1
⭐ Vezi recenzii reale

Ce conține acest curs:

Suntem încântați să îți venim în fața ta cu acest curs prezentat de către Victor Lupu de la H’art Frame, intitulat „Videografia – între vechi și AI”.

Ce conține acest curs:

  • Acest curs este perfect pentru oricine dorește să învețe cum să creeze videoclipuri de înaltă calitate, folosind cele mai noi tehnologii și instrumente AI.
  • Unul dintre subiectele principale abordate în acest curs este relevanța, care este esențială în orice proiect video. Victor discută despre cum să mențineți relevanța videoclipurilor, astfel încât acestea să aibă un impact puternic asupra audienței.
  • Un alt subiect important este empatia, care este cheia pentru a crea videoclipuri care să atragă și să păstreze atenția publicului. Victor abordează acest subiect și oferă sfaturi și tehnici pentru a te ajuta să te conectezi cu audiența.
  • În plus, Victor va explora cum AI poate fi utilizat în videografie, pentru a crea efecte vizuale uimitoare și pentru a îmbunătăți calitatea generală a videoclipurilor. Acest curs este perfect pentru oricine dorește să învețe cum să creeze videoclipuri de înaltă calitate, folosind cele mai noi tehnologii și instrumente AI.

În concluzie, dacă ești interesat de videografie și dorești să înveți cum să creezi videoclipuri de înaltă calitate, cursul „Videografia – între vechi și AI” este pentru tine. Nu rata ocazia de a învăța de la un expert în domeniu și de a vă dezvolta abilitățile în acest domeniu în continuă dezvoltare.

Câteva capturi de ecran din acest curs:

Recenzii Reale

5
5 din 5
1 evaluări

Evaluare detaliată

Stele 5
1
Stele 4
0
Stele 3
0
Stele 2
0
Stele 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

Arată mai multe
Pentru a lăsa o recenzie, te rog autentifică-te