photOMasters logo vectorial

Cum să eviți investițiile proaste în fotografie

cum să-ți dezvolți pasiunea

pentru fotografie fără să îți golești portofelul

Webinar GRATUIT LIVE

miercuri 7 iunie – ora 20:00

te aștept cu drag!

durata: 2 ore

Îți arăt în detaliu cum să-ți dezvolți pasiunea pentru fotografie
fără să îți golești portofelul

Webinarul „Cum să eviți investițiile proaste în fotografie” este destinat tuturor celor pasionați de fotografie care doresc să își dezvolte abilitățile și să își îmbunătățească echipamentul fără a-și goli și portofelul.

 

CUPRINS:

  • În cadrul acestui webinar vom discuta despre cum să faci alegeri înțelepte atunci când vine vorba de achiziționarea de echipamente și accesorii de fotografie.
  • Vom discuta despre cum să identifici produsele de calitate și cum să le cumperi la prețuri accesibile.
  • De asemenea, vom aborda subiectul dezvoltării pasiunii pentru fotografie și cum poți să îți îmbunătățești abilitățile fără a cheltui o avere.
  • Vei descoperi resursele gratuite disponibile online și cum poți să le folosești pentru a-ți îmbunătăți abilitățile în fotografie.
  • În final, îți voi oferi sfaturi și trucuri pentru a-ți gestiona bugetul și a face alegeri înțelepte atunci când vine vorba de achiziționarea de echipamente și accesorii de fotografie.
  • Vei învăța cum să îți faci un plan de achiziții și cum să îți prioritizezi nevoile pentru a investi în echipamentele care contează cu adevărat pentru tine și proiectele tale.

    În concluzie, acest webinar este un must-see pentru toți cei care doresc să își dezvolte pasiunea pentru fotografie și geanta de echipamente în mod eficient.

 

Te aștept cu drag să te alături discuției LIVE și să descoperi cum poți face alegeri înțelepte și cum poți profita la maximum de resursele disponibile.

Durata: 2 ore și va fi LIVE 

Cuvinte de la alți fotografi

Daniel Glavan
Daniel Glavan
Fotograf
Read More
Percutez cu modul tău simplu, direct,onest și concret de a vorbi despre fotografie, familie și viață ,iar oportunitatea pe care mi-o oferi de a învața live de la tine. - Mulțumesc mult pentru ce ești și pentru ca îmi dai posibilitatea sa învăț fotografie intr-o maniera așa corecta și plina de entuziasm! Abia aștept data viitoare! Te salut Ovidiu și cu respect, mă înclin!!!
Alina Grigore
Alina Grigore
Fotograf
Read More
Felicitari pentru tot ce faci! Apreciez ca impartasesti din experientele tale si mi se pare foarte fain tot ce le insufli celor care te urmaresc. Informatii ce tin de tehnica fotografica, tot felul de tips and tricks, slava Domnului, se tot gasesc. Live-urile si workshop-urile tale sunt de departe altceva si nu vin doar cu informatii faine ci motiveaza alti fotografi, le ofera mai multa incredere in fortele lor. Mi se pare minunat ca in centrul intregului concept este omul din spatele aparatului si imbratisez ideea ca in primul rand trebuie sa fii om cu ceilalti. Mult succes pe mai departe!
Iulia Manda
Iulia Manda
Fotograf
Read More
Absolut fabulos ! Esti extraordinar in tot, imi place Omul Ovidiu Lesan pentru daruirea si placerea lui de a impartasi experientele, trairile, emotiile vietii personale si de fotograf in acelasi timp. O multime de invataminte de care e bine sa ma folosesc in continuare. Ador fotografia de nunta, sunt fotograf de nunta, si, desi m-am apucat tarziu , ma bucura enorm conexiunea cu oamenii. Asta invatam de la tine, sa ne conectam, noi ca suflete, sa invatam si sa evoluam. Multumesc Ovidiu!
Radu Rahovan
Radu Rahovan
Fotograf
Read More
Cu ajutorul lui Ovidiu reusesc sa imi gasesc motivatia sa continui cu fotografia de eveniment, sa aflu idei noi pe care sa le pun in practica, sa incerc sa ajung un fotograf mai bun in fiecare zi, chiar daca nu este jobul meu principal (il fac mai mult din pasiune si pentru emotiile pe care le traiesc cu clientii mei). Asa ca tot ceea ce face Ovidiu are foarte multa valoare pentru mine/noi si iti multumim mult pentru toate orele petrecute in organizarea acestor sesiuni, materialele pregatite si pentru toti invitatii ce-i aduci la discutiile LIVE alaturi de tine.
ovidiu lesan webinar

Despre Lesan Ovidiu

Leșan Ovidiu este unul dintre cei mai apreciați fotografi de nuntă din România, având la activ peste 400 de evenimente, 15 ani de fotografie, 30 de workshopuri realizate și 3 turnee de fotografie prin toată țara în care a interacționat cu mii de fotografi și le-a adus valoare prin informațiile prezentate. Spune despre el că este tată, fotograf, speaker, mentor, dar întâi de toate OM.

Inscrie-te la webinar si beneficiaza de toate informatiile pe care eu le-am acumulat in decursul celor 15 ani de fotografie

Sharing is sexy. Share it!

Facebook
WhatsApp
Logo PhotOMasters - black