Sari la conținut
Triunghiul Expunerii

Rezumat curs

Ce vei descoperi în acest curs?

 • "Triunghiul Expunerii" nu e doar un termen tehnic plictisitor. E ADN-ul oricărei fotografii superbe! După ce vei înțelege asta, îți va fi mult mai ușor să captezi momentele perfecte.

 • Când vorbim despre setări - ISO, diafragma, timpul de expunere - nu te gândi că e matematică pură. E ca atunci când echilibrezi ingredientele pentru o rețetă perfectă. Fiecare ajustare pe care o faci te aduce mai aproape de fotografia ideală.

 • Nu e suficient doar să știi teoria. După ce prinzi ideea de bază, vreau să ieși și să exersezi! Vei vedea cât de rapid încep să-ți iasă fotografii care efectiv radiază profesionalism.

 • O să-l ai pe Ovidiu Leșan alături. Omul ăsta e genial și te va ghida cu explicații simple.

 • Când vei înțelege "Triunghiul Expunerii", te promit că vei simți un boost de încredere în tine și abilitățile tale. Fotografia va deveni nu doar un hobby, ci o pasiune arzătoare.

Conținut curs

1 capitole cu durata totală de 26 minute

 • Triunghiul Expunerii 26 minute

Descriere

A înțelege mecanismele și tehnicile din spatele unei fotografii de calitate este esențial pentru a duce fotografia la următorul nivel. Cursul nostru complet, „Fotografia de la Începători la Avansați„, îți oferă toate instrumentele necesare pentru a te transforma într-un fotograf excepțional. Dar, ca orice călătorie, trebuie să începi undeva. Prin urmare, îți oferim GRATUIT capitolul „Triunghiul Expunerii”.

Ce este „Triunghiul Expunerii”?

„Triunghiul Expunerii” este coloana vertebrală a fotografiei. Fiecare fotograf, de la amator la profesionist, trebuie să înțeleagă acest concept pentru a capta imagini cu expunere corectă. Acest capitol detaliat, cu o durată de 26 de minute, te va introduce în misterul acestui triunghi și te va ajuta să înțelegi cum interacționează diferitele setări ale camerei pentru a crea o fotografie perfectă.

De ce să alegi acest capitol gratuit?

 1. Explicații clare și concise: Conceptele pot fi dificile, dar cu abordarea corectă, ele devin ușor de înțeles. Sub îndrumarea lui Ovidiu Leșan vei înțelege „Triunghiul Expunerii” fără efort.
 2. Punct de plecare solid: Cu acest capitol, vei avea un punct de plecare solid în cunoașterea tehnicilor fotografice, care îți va stimula încrederea și pasiunea pentru acest domeniu.
 3. Practic și aplicabil: Vei obține informații care pot fi aplicate imediat, permitându-ți să vezi îmbunătățiri în fotografiile tale chiar de la primele încercări.

Pasul următor: evoluția ta în fotografie

Dacă simți că acest capitol gratuit te-a ajutat, te încurajăm să explorezi întregul curs „Fotografia de la Începători la Avansați„. Cu un curriculum extins și sub îndrumarea lui Ovidiu Leșan, vei fi pregătit să te aventurezi în lumea fascinantă a fotografiei și să îți dezvolți talentul.

Concluzie

Pentru pasionații de fotografie, a înțelege „Triunghiul Expunerii” este un prim pas esențial. Ia avânt cu acest capitol gratuit și lasă-ți pasiunea să fie ghidată de cunoștințe solide. Înscrie-te acum și fă primul pas în descoperirea secretele din spatele fiecărei fotografii de succes!

Vezi mai mult

1 recenzie • 5.0

 1. mariana_boian

  Mulțumesc mult pentru această informație oferita pe înțelesul tuturor

 1. mariana_boian

  Mulțumesc mult pentru această informație oferita pe înțelesul tuturor

Triunghiul Expunerii

„Triunghiul Expunerii” este coloana vertebrală a fotografiei. Fiecare fotograf, de la amator la profesionist, trebuie să înțeleagă acest concept pentru a capta imagini cu expunere corectă.

Trainer: Ovidiu Leșan

Actualizat pe: 11/2023

Gift 4 YOU

Creează un cont gratuit pentru a vizualiza

Acest capitol include:

 • Durata cursului: 26 minute
 • 1 capitol(e)
 • 92 cursanți

Întrebări frecvente

 • Există o perioadă gratuită în care pot testa platforma?

 • Dacă nu sunt mulțumit de ce găsesc pe platformă îmi dați banii înapoi?

 • Ce se întâmplă cu workshop-urile pe care le am deja pe ovidiul.ro?

 • Mi se activează automat plata abonamentului?

 • Pot să plătesc de pe firmă?

 • Cât de des se urcă conținut nou?

Gift 4 YOU

Creează un cont gratuit pentru a vizualiza

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!