Sari la conținut
Gazda ta va fi Ovidiu Leșan

Cele 4 obiective ideale ale fotografului de nuntă

Cele 4 obiective ideale ale fotografului de nuntă

Ești pasionat de fotografia de nuntă sau te afli la început de drum? În cadrul acestui MasterClass gratuit din seria „laOMastereală” vei avea ocazia să afli detaliile care stau la baza documentării momentelor unice, dintr-o perspectivă nouă și inovatoare. Cu peste 15 ani de experiență și peste 400 de povești la care am asistat, am descoperit că succesul în fotografia de nuntă nu se rezumă doar la talent și tehnică, ci și în alegerea echipamentului ideal.

Acest MasterClass este conceput să te inspire și să-ți facă drumul mai ușor, oferindu-ți o perspectivă detaliată asupra „must-have-urilor” fiecărui fotograf de nuntă. Vei descoperi de ce anumite focale sunt esențiale pentru a surprinde emoția momentului. Experiența mea vastă în testarea diferitelor focale, în condiții variate, mi-a permis să identific acele obiective care nu ar trebui să lipsească din geanta ta, indiferent dacă ești pe Nikon, Sony, Canon, Fujifilm, Olympus sau orice altceva.

În plus, voi împărtăși cu tine poveștile fotografiilor mele preferate, detalii despre cum anumite obiective pot transforma radical calitatea și impactul vizual al imaginilor tale. Nu rata șansa de a învăța din experiența mea, atât din succese, cât și din eșecuri și de a-ți accelera drumul tău în fotografia de nuntă. Înscrie-te acum la acest MasterClass și ia parte la o călătorie fascinantă în lumea fotografiei de eveniment!

Detalii:
vineri, 15 martie
Ora: 20:00
Locație: Online
Preț: Free
Vezi înregistrarea MasterClassul-ului aici

Ce vei descoperi în acest eveniment:

  • Selectarea Obiectivelor Potrivite: Vei învăța cum să alegi obiectivele esențiale pentru fotografia de nuntă, concentrându-te pe focalele care oferă cea mai mare versatilitate. Vom discuta despre importanța fiecărei focale recomandate și cum acestea se potrivesc diferitelor momente din nuntă.

  • Tehnici de Fotografie de Nuntă: Descoperă tehnicile și strategiile care te vor ajuta să surprinzi momentele magice și emoționale ale nunții, de la ceremonie la petrecere. Vom aborda modul în care poți utiliza eficient diferitele focale pentru a fotografia atât portretele intime, cât și momentele ample ale evenimentului.

  • Utilizarea Creativă a Echipamentului: Află cum să-ți maximizezi echipamentul existent pentru a produce imagini impresionante. Vom discuta despre cum obiective specifice pot adăuga un efect foarte fain fotografiilor tale.

  • Evitarea Capcanelor Comune: Învață din greșelile mele și cum să eviți capcanele comune în fotografia de nuntă. Acestea includ alegerea greșită a echipamentului, investițiile necugetate în obiective care nu se potrivesc stilului tău și cum să testezi eficient un obiectiv înainte de a face o achiziție.

  • Dezvoltarea Viziunii Artistice: Îmbunătățește-ți abilitățile de a spune o poveste, învățând să fotografiezi esența fiecărei nunți printr-o selecție atentă a obiectivelor. Vom explora cum diferitele focale influențează percepția și emoția transmisă într-o fotografie, ajutându-te să-ți dezvolți un stil unic care să fie recunoscut.

Te așteptăm cu drag la acest eveniment foarte util pentru tine!

afis 2 cele 4 obiective ale fotografului de nunta webinar gratuit ovidiu lesan fotograf
trainer eveniment

Ovidiu Leșan

Ceea ce a început ca o simplă pasiune s-a transformat, cu timpul, într-un stil de viață. Nu vreau să impresionez prin cuvinte grandioase, sunt un om simplu, crescut la țară într-o familie modestă, care a învățat cele mai multe lucruri prin metoda încercare și eroare. Această metodă m-a impulsionat să creez workshop-uri prin care să-i pot învăța și pe alți oameni, cum ar fi bine să nu învețe fotografie, să le prezint metode mai ușoare care să aducă rezultate într-un timp mult mai scurt.

Prin prisma experienței acumulate în peste 15 ani, timp în care am fotografiat la peste  450 de evenimente și în urma discuțiilor purtate cu mii de fotografi în cadrul workshop-urilor  și conferințelor pe care le-am susținut, am reușit să înțeleg cu adevărat cu ce probleme se confruntă un fotograf, indiferent de nivelul la care se află acesta. De câțiva ani mi-am stabilit un obiectiv important, acela de a reuși să adun în România fotografi și videografi într-un hub special, un loc unde fiecare își regăsește locul și în care simte că poate evolua, fără ură, hate și energii negative. Acest proiect este photOMasters.

Prin photOMasters, mă străduiesc să aduc împreună cele mai bune minți din domeniu, să creez o comunitate în care schimbul de idei și suportul reciproc să fie norma, nu excepția. Este mai mult decât un proiect, este o misiune pe care mi-am asumat-o cu seriozitate și pasiune, dedicând ani de muncă pentru a face să devină realitate. Și nu intenționez să mă opresc aici. Cred cu tărie că împreună suntem mai puternici, mai inspirați și mai capabili să ne depășim limitele.

Ne vedem cu drag!

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!