Sari la conținut
Gazda ta va fi Ovidiu Leșan

Cele 5 reguli de compoziție

Cele 5 reguli de compoziție

Participând la acest webinar vei descoperi cum să transformi pasiunea ta pentru fotografie într-un business de succes. Vei fi capabil să creezi imagini care să atragă atenția publicului și să te diferențiezi de ceilalți fotografi.

Detalii:
joi, 27 aprilie
Ora: 20:00
Locație: Online
Preț: Free
Vezi înregistrarea MasterClassul-ului aici

Ce vei descoperi în acest eveniment:

  • Acest curs te va ajuta să îți îmbunătățești abilitățile de fotografie și să devii mai încrezător în munca ta,

  •  Vei învăța cum să gestionezi frica de critică.

  • Vei învăța cum să folosești regulile de compoziție pentru a-ți dezvolta propriul stil de fotografiere, care să atragă mai mulți clienți.

  • Vei învăța cum să folosești compoziția pentru a transmite o poveste și a crea o legătură emoțională cu cei care urmăresc fotografiile tale.

  • Vei învăța cum să folosești spațiul și lumina pentru a crea imagini dinamice și vii.

  • Descoperi să îți dezvolți mai multă încredere în propriile alegeri creative iar astfel vei putea să-ți dezvolți propriul stil de fotografiere, care să te diferențieze de ceilalți fotografi.

Te așteptăm cu drag la acest eveniment foarte util pentru tine!

Group 82
trainer eveniment

Ovidiu Leșan

Ceea ce a început ca o simplă pasiune s-a transformat, cu timpul, într-un stil de viață. Nu vreau să impresionez prin cuvinte grandioase, sunt un om simplu, crescut la țară într-o familie modestă, care a învățat cele mai multe lucruri prin metoda încercare și eroare. Această metodă m-a impulsionat să creez workshop-uri prin care să-i pot învăța și pe alți oameni, cum ar fi bine să nu învețe fotografie, să le prezint metode mai ușoare care să aducă rezultate într-un timp mult mai scurt.

Prin prisma experienței acumulate în peste 15 ani, timp în care am fotografiat la peste  450 de evenimente și în urma discuțiilor purtate cu mii de fotografi în cadrul workshop-urilor  și conferințelor pe care le-am susținut, am reușit să înțeleg cu adevărat cu ce probleme se confruntă un fotograf, indiferent de nivelul la care se află acesta. De câțiva ani mi-am stabilit un obiectiv important, acela de a reuși să adun în România fotografi și videografi într-un hub special, un loc unde fiecare își regăsește locul și în care simte că poate evolua, fără ură, hate și energii negative. Acest proiect este photOMasters.

Prin photOMasters, mă străduiesc să aduc împreună cele mai bune minți din domeniu, să creez o comunitate în care schimbul de idei și suportul reciproc să fie norma, nu excepția. Este mai mult decât un proiect, este o misiune pe care mi-am asumat-o cu seriozitate și pasiune, dedicând ani de muncă pentru a face să devină realitate. Și nu intenționez să mă opresc aici. Cred cu tărie că împreună suntem mai puternici, mai inspirați și mai capabili să ne depășim limitele.

Ne vedem cu drag!

avatar (2)

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!