Sari la conținut
Gazda ta va fi Cătălin Gogan

Cum să îți găsești creativitatea

Cum să îți găsești creativitatea

Detalii:
joi, 18 ianuarie
Ora: 20:00
Locație: Online
Preț: Free
Vezi înregistrarea MasterClassul-ului aici

Ce vei descoperi în acest eveniment:

  • Vei descoperi tehnicile și strategii pe care le folosesc pentru a depăși momentele în care te blochezi. Te voi învăța cum să-ți regăsești inspirația chiar și în cele mai dificile situații.

  • Vom explora metodele prin care poți transforma zonele aparent nefavorabile în surse aproape inepuizabile de inspirație. Practic vei vedea potențialul creativ în cele mai neașteptate locuri.

  • Vei învăța să abordezi subiecte și concepte prin fotografiile tale, într-un mod unic. Vei descoperi cum să te diferențiezi de ceilalți fotografi în această industrie competitivă.

  • Vei prinde și mai multă încredere în abilitățile tale și în propria ta viziune pentru a transforma fiecare fotografie într-o expresie autentică a stilului tău.

Te așteptăm cu drag la acest eveniment foarte util pentru tine!

catalin-gogan-webinar
trainer eveniment

Cătălin Gogan

Aș putea începe prin faptul că mă numesc Cătălin Gogan și sunt fotograf de nuntă de peste 11 ani dar sunt mai mult de atât, sunt un soț extrem de familist, îmi plac drumețiile în natură, serile cu cortul în care stai lângă foc cu o bucată de slănină pe băț, de pescuit nici nu mai vorbesc că aș sta în fiecare zi pe malul apei, sunt un prieten foarte bun pentru cine își dorește să mă cunoască cu adevărat iar în ultimul rând sunt un iubitor al oamenilor din acest motiv fotografiez evenimentele importante din viața cuplurilor.
Îmi place să fiu în centrul acțiunii, să simt adrenalina unui eveniment, să fiu lângă bunica care plânge când isi vede nepotul ginere și acestea sunt doar câteva motive principale, în spatele cuvântului fotograf, se ascunde o mare responsabilitate care pe mine m-a maturizat și m-a responsabilizat mult mai repede.

Nu sunt perfect și nici nu încerc să fiu!

Ne vedem cu drag!

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!