Sari la conținut
Gazda ta va fi Ovidiu Leșan

Lansare PhotOMasters 2.0

Lansare PhotOMasters 2.0

Într-o lume în continuă schimbare, arta vizuală nu este doar despre a captura imagini, ci despre a crea experiențe memorabile. Evenimentul de lansare PhotOMasters 2.0 este un eveniment în care un grup de fotografi și videografi care au adus o contribuție importantă în domeniul fotografiei și videografiei din România, își unesc forțele pentru a te echipa cu cele mai proaspete și inovatoare tehnici și cunoștințe din industrie. 

Cu PhotOMasters 2.0 acest lucru devine realitate!

Detalii:
vineri, 17 noiembrie
Ora: 20:00
Locație: Online
Preț: Free
Vezi evenimentul în reluare

Ce vei descoperi în acest eveniment:

  • Surprize și Dezvăluiri: Fii printre primii care descoperă funcționalitățile și resursele exclusive ale noii noastre platforme.

  • Cum ne va influiența AI-ul munca: Inteligența artificială nu este doar un concept futurist, ci o realitate care începe să influențeze profund domeniul nostru. Învață cum să îmbrățișezi această forță imensă care ne va schimba viața.

  • O Călătorie În Viitor: Vom explora tendințele și inovațiile care ne vor forma anul 2024. Află cum se va schimba peisajul creativ și cum să te poziționezi mai bine în fața acestei evoluții.

  • Dialoguri Motivante: Vei asista la discuții în direct cu 6 dintre cei mai talentați și inspiraționali creatori de conținut.

  • O comunitate dinamică: Conectează-te cu o comunitate vibrantă de oameni care împărtășesc pasiunea cu tine. Vom fi foarte mulți!

Te așteptăm cu drag la acest eveniment foarte util pentru tine!

PhotOMasters - cursuri online pentru fotografi si videografi
trainer eveniment

Ovidiu Leșan

Ceea ce a început ca o simplă pasiune s-a transformat, cu timpul, într-un stil de viață. Nu vreau să impresionez prin cuvinte grandioase, sunt un om simplu, crescut la țară într-o familie modestă, care a învățat cele mai multe lucruri prin metoda încercare și eroare. Această metodă m-a impulsionat să creez workshop-uri prin care să-i pot învăța și pe alți oameni, cum ar fi bine să nu învețe fotografie, să le prezint metode mai ușoare care să aducă rezultate într-un timp mult mai scurt.

Prin prisma experienței acumulate în peste 15 ani, timp în care am fotografiat la peste  450 de evenimente și în urma discuțiilor purtate cu mii de fotografi în cadrul workshop-urilor  și conferințelor pe care le-am susținut, am reușit să înțeleg cu adevărat cu ce probleme se confruntă un fotograf, indiferent de nivelul la care se află acesta. De câțiva ani mi-am stabilit un obiectiv important, acela de a reuși să adun în România fotografi și videografi într-un hub special, un loc unde fiecare își regăsește locul și în care simte că poate evolua, fără ură, hate și energii negative. Acest proiect este photOMasters.

Prin photOMasters, mă străduiesc să aduc împreună cele mai bune minți din domeniu, să creez o comunitate în care schimbul de idei și suportul reciproc să fie norma, nu excepția. Este mai mult decât un proiect, este o misiune pe care mi-am asumat-o cu seriozitate și pasiune, dedicând ani de muncă pentru a face să devină realitate. Și nu intenționez să mă opresc aici. Cred cu tărie că împreună suntem mai puternici, mai inspirați și mai capabili să ne depășim limitele.

Ne vedem cu drag!

figurina 3 2

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!