Sari la conținut
Gazda ta va fi Alin Panaite

Tehnică vs Emoție în Fotografia de Portret și Nuntă

Tehnică vs Emoție în Fotografia de Portret și Nuntă

Știi deja că tehnica este esențială în fotografie, dar ce contează cu adevărat este cum îmbini tehnica cu emoția pentru a crea imagini care să vorbească direct către inima privitorului. Vom analiza împreună câteva exemple de portrete și fotografii de nuntă, unde tehnica impecabilă a fost completată de prezența emoției autentice, rezultând în fotografii de o frumusețe și profunzime remarcabile.

În plus, vei avea șansa să împărtășești experiențele tale personale, să dezvălui cum tehnica pe care ai folosit-o te-a ajutat să depășești provocările și să surprinzi momente unice, dar și cum ai învățat din situațiile aproape ratate în care ai ajuns poate din cauza unor aspecte tehnice neglijate. După finalizarea MasterClass-ului vom intra cu toții în CameraOM și vom discuta pe îndelete. Acest MasterClass nu este doar despre perfecționarea abilităților tehnice, ci și despre cum să te conectezi mai profund cu subiectul și să transmiți emoția în imagini.

Nu rata ocazia de a descoperi cum poți aduce o notă personală și mai multă emoție în fotografiile tale! Prin acest webinar, vei dobândi nu doar cunoștințe tehnice, ci și abilități practice și strategii eficiente pentru a-ți îmbunătăți calitatea și impactul fotografiilor. Înscrie-te acum la acest MasterClass gratuit și pregătește-te să te inspiri și să îți dezvolți abilitățile în fotografie!

Detalii:
joi, 21 martie
Ora: 20:00
Locație: Online
Preț: Free
Vezi înregistrarea MasterClassul-ului aici

Ce vei descoperi în acest eveniment:

  • Cum ne ajută tehnica să fim mai creativi: Vei explora cum stăpânirea tehnicilor fotografice nu numai că ne oferă mai multă încredere în abilitățile noastre, dar ne deschide și uși către un univers al creativității fără limite.

  • Cum eviți greșelile frecvente care îți dau bătăi de cap: Vom discuta despre greșelile comune pe care le fac fotografii în procesul creativ și vom oferi strategii și soluții pentru a le gestiona eficient sau chiar pentru a le evita complet.

  • Ce greșeli poți repara în procesare și care sunt cele care te fac să apeși tasta DELETE: Vei descoperi cum poți corecta unele greșeli în timpul procesului de editare, dar și cum să identifici acele imagini care nu pot fi salvate și merită să fie eliminate.

  • Legătura între tehnică, lumină, posing și emoție: Vom explora cum toate aceste elemente se îmbină pentru a crea fotografii captivante și pline de emoție, oferind sfaturi și trucuri practice pentru a le integra armonios în munca ta.

  • Exerciții pentru crearea unor reflexe care te vor ajuta în situații de presiune: Vom oferi exerciții și practici specifice pentru a-ți dezvolta reflexele și pentru a te pregăti să faci față cu succes oricărei situații pe care o vei întâlni în timp ce fotografiezi.

Te așteptăm cu drag la acest eveniment foarte util pentru tine!

Tehnică vs Emoție în Fotografia de Portret și Nuntă cu Alin Panaite fotograf
trainer eveniment

Alin Panaite

Numele meu este Alin Panaite, sunt fotograf de mai bine de 16 ani, iar de peste 9 ani predau fotografie - Lightroom și Photoshop la Școala de Fotografie Avatar din Constanța, unde cursurile sunt autorizate de Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Până acum am organizat și câteva zeci de workshop-uri fizice de fotografie de portret, nuntă și nud.

Experiența de fotograf și de profesor la școala de fotografie m-a învățat că nu e suficient să știi foarte bine cum se face un lucru, contează foarte mult cum reușești să transmiți informația astfel încât să fie ușor de înțeles și de asimilat.

Știu care sunt uneltele care sunt foarte rar folosite (dar care au un potențial fantastic), care sunt greșelile cele mai frecvente și unde există riscul să exagerezi și să strici o fotografie sau cât de important este să gândești bine fotografia din aparat pentru a-ți fi mai ușor în procesare.

Ne vedem cu drag!

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!