Expune-te în brandul tău, fii una cu el

Te salut cu drag,

Mă bucur că ni te-ai alăturat pe PhotOMasters! Sper să ai o experiență frumoasă alături de noi și să afli lucruri interesante despre această frumoasă pasiune. 

Aceștia suntem noi, din spatele PhotOMasters:

Echipa ce munceste zi de zi in spatele PhotOMasters.

Nu știu încă la ce nivel ești și câtă experiență ai în spate, dar sigur ai ajuns aici pe platformă datorită dorinței de a învăța ceva nou.

Dacă ești la început de drum sigur te confrunți cu o grămadă de frici (și te înțeleg perfect – am fost și eu acolo) precum frica de a te expune, de a te afișa în fața celorlalți, frica de a fi criticat de a fi “arătat cu degetul” și lista e lungă. 

De vei dori vreodată să duci această pasiune la un alt nivel, practic să o transformi într-un stil de viață, m-am gândit că-ți va prinde să citești următoarele cuvinte:  

Expune-te în brandul tău, fii una cu el

 

Mulți fotografi fac o greșeală foarte mare încă de la început ascunzându-și personalitatea, punându-se ca oameni în plan secund și scot cât de mult pot în față doar serviciile lor iar pe această strategie se bazează întreaga lor metodă de a ajunge la clienți.  

Acei clienți faini, plini de viață, carismatici și cu energie frumoasă vor dori să aibă lângă ei oameni cu care rezonează, pe care se pot baza și cu care simt că au ceva în comun. Sigur ți s-a întâmplat să cunoști pe cineva (fie actor, fie sportiv, vedetă etc) și în momentul în care ai aflat că are o pasiune comună cu a ta să-ți zici în minte “fain om, parcă îmi place mai mult acum”. Același lucru îl simt și clienții tăi.

Din experiența mea de peste 15 ani de când fotografia reprezintă un stil de viață, perioadă în care am fotografiat peste 400 de evenimente îți pot da un sfat: arată cât mai mult din ceea ce ești și vei atrage oameni mult mai faini, care rezonează cu tine și îți garantez că pe lângă bani vei primi la pachet experiențe memorabile, prieteni pe viață și satisfacții pe care nici nu ți le poți imagina. 

Sunt sigur că ai venit aici pe platformă cu gândul de a învăța lucruri noi și de a-ți răspunde la diverse întrebări. Ai acces gratuit la câteva materiale puse la dispoziție special pentru tine, vizualizează-le și extrage o idee din fiecare pe care să o aplici în stilul tău.

Ești practic suma informațiilor și experiențelor din creierul tău: adaugă la ele măcar o idee din fiecare curs și vei observa îmbunătățiri în ceea ce faci deja. 

Vizualizare plăcută îți doresc! 🧡

Lasă un răspuns