Oportunitate unică timp de 20 de minute!

Fotografia de la începători la avansați

de la 389 lei la doar 67 lei

Detaliu: ofertă este valabilă doar 20 de minute!

În cadrul cursului „Fotografia de la începători la avansați” vei învăța tot ce trebuie să știi pentru a deveni un fotograf mai bun! Cursul nostru este format din 9 capitole și acoperă subiecte esențiale pentru orice fotograf, indiferent de nivelul de experiență.

Min
Sec

Cuprins

9 capitole

Durată

3 ore

Nivel Fotograf

Începător/Mediu

Ce înveți:

  • Începând cu primul capitol, vei învăța despre aparate și obiective. Vom discuta despre tipurile de aparate și obiective disponibile pe piață, precum și despre cum să alegi cea mai bună opțiune pentru stilul tău de fotografiere.

  • În capitolul 2, vei învăța despre Triunghiul Expunerii – un concept fundamental în fotografie. Vei învăța cum să reglezi setările aparatului tău pentru a obține o expunere corectă a imaginii.

  • În capitolul 3, vei învăța despre ISO – un alt aspect important al fotografierei. Vei învăța cum să reglezi sensibilitatea aparatului tău la lumină pentru a obține imagini de calitate superioară.

  • În capitolul 4, vei învăța despre Diafragma – o altă setare importantă pe aparatul tău. Vei învăța cum să reglezi diafragma pentru a controla adâncimea de câmp și pentru a crea efecte creative în fotografiile tale.

  • În capitolul 5, vei învăța despre Timpul de Expunere – o setare crucială pentru a captura mișcarea într-o imagine. Vei învăța cum să reglezi timpul de expunere pentru a obține imagini clare sau dinamice.

  • În capitolul 6, vei învăța despre măsurarea expunerii – un proces important pentru a obține o expunere corectă a imaginii. Vei învăța cum să folosești modurile de măsurare a expunerii disponibile.

  • În capitolul 7, vei învăța despre focus – un aspect crucial pentru a obține imagini clare și în focus. Vei învăța cum să folosești diferitele moduri de focusare pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

  • În capitolul 8, vei învăța despre setările aparatului și funcțiile sale – informații importante pentru a obține cele mai bune rezultate posibile din aparatul tău de fotografiat.

  • În capitolul 9, vei învăța despre regulile de compoziție – un aspect important pentru a crea imagini pline de viață și interesante. Vei învăța despre reguli de compoziție precum regula treimilor.

 

Așadar, dacă ești pasionat de fotografie și vrei să îți îmbunătățești abilitățile, acest curs este perfect pentru tine!

110% Garanția Ovidiu Leșan

Timp de 14 zile de la data achiziției dacă nu ești mulțumit din orice motiv, absolut orice motiv, îți voi returna banii. Tot ce trebuie să faci este să îmi scrii un mesaj și îți voi da banii înapoi. Nu e nevoie să vorbești cu echipa de suport sau să oferi explicații pentru decizia ta și nu există nicio taxă de reziliere pentru tine. Vrem să ne asigurăm că rămâi în comunitate pentru că merită și vezi valoarea pe care o oferim. Dacă nu ne sincronizăm, sau consideri că nu e îndeajuns de mult, poți renunța în 14 zile la acest curs și vei primi banii înapoi.

photomasters

 

Workshop-urile si cursurile de pe platforma photOMasters sunt inovative si cuprind cei peste 17 ani de fotografie pe care-i am in spate, experienta celor 400 de nunti si evenimente pe care le-am fotografiat (platit) + toate lucrurile pe care le testez si le voi testa in studio, la evenimente si toate trucurile care aduc un plus si ma vor ajuta si pe mine sa evoluez. 

Am contruit special photOMasters, această platformă pentru fotografii pasionați, ce doresc să treacă la alt nivel în acest minunat domeniu, al fotografiei și să facă bani din asta, să facă business.

 

© photOMasters 2023 – Leșan Ovidiu