photOMasters logo vectorial

Transformă-ți fotografiile: webinar gratuit de editare

Webinar GRATUIT

te aștept cu drag!

durata: 2 ore

Îți ofer cunoștințe esențiale care să te ajute să editezi ușor și rapid!

Acesta e un webinar special, foarte util pentru toți pasionații de fotografie, cu titlul Transformă-ți fotografiile: webinar gratuit de editare

CUPRINS:

📸 Descoperă secretele editării – De la tehnicile de bază până la cele avansate, vei învăța cum să aduci imaginile tale la viață.

🎨 Creează stilul tău unic – Află cum să îți personalizezi editarea prin a-ți pune amprenta asupra fiecărei fotografii și cum să atragi atenția cu editări remarcabile și rapide.

💻 Utilizarea eficientă a instrumentelor de editare – Îți voi arăta cum să folosești Lightroom și Photoshop pentru a-ți îmbunătăți calitatea fotografiilor și pentru a economisi timp prețios.

📱 Editare ce o poți face inclusiv pe telefon – Învață să obții rezultate direct de pe telefonul tău, pentru o flexibilitate și accesibilitate maximă.

🔥 Creează impact în mediul online – Află cum să-ți exporți fotografiile pentru rețelele de socializare pentru a se vedea bine, în loc să fie compresate excesiv.

Toate aceste informații îți vor fi prezentate într-un mod interactiv și dinamic, astfel încât să poți înțelege și aplica ușor ceea ce vei învăța.

Îți garantez că vei pleca cu informație valoroasă și utilă pentru  tine!

Durata: 2 ore  

Cuvinte de la alți fotografi

Daniel Glavan
Daniel Glavan
Fotograf
Read More
Percutez cu modul tău simplu, direct,onest și concret de a vorbi despre fotografie, familie și viață ,iar oportunitatea pe care mi-o oferi de a învața live de la tine. - Mulțumesc mult pentru ce ești și pentru ca îmi dai posibilitatea sa învăț fotografie intr-o maniera așa corecta și plina de entuziasm! Abia aștept data viitoare! Te salut Ovidiu și cu respect, mă înclin!!!
Alina Grigore
Alina Grigore
Fotograf
Read More
Felicitari pentru tot ce faci! Apreciez ca impartasesti din experientele tale si mi se pare foarte fain tot ce le insufli celor care te urmaresc. Informatii ce tin de tehnica fotografica, tot felul de tips and tricks, slava Domnului, se tot gasesc. Live-urile si workshop-urile tale sunt de departe altceva si nu vin doar cu informatii faine ci motiveaza alti fotografi, le ofera mai multa incredere in fortele lor. Mi se pare minunat ca in centrul intregului concept este omul din spatele aparatului si imbratisez ideea ca in primul rand trebuie sa fii om cu ceilalti. Mult succes pe mai departe!
Iulia Manda
Iulia Manda
Fotograf
Read More
Absolut fabulos ! Esti extraordinar in tot, imi place Omul Ovidiu Lesan pentru daruirea si placerea lui de a impartasi experientele, trairile, emotiile vietii personale si de fotograf in acelasi timp. O multime de invataminte de care e bine sa ma folosesc in continuare. Ador fotografia de nunta, sunt fotograf de nunta, si, desi m-am apucat tarziu , ma bucura enorm conexiunea cu oamenii. Asta invatam de la tine, sa ne conectam, noi ca suflete, sa invatam si sa evoluam. Multumesc Ovidiu!
Radu Rahovan
Radu Rahovan
Fotograf
Read More
Cu ajutorul lui Ovidiu reusesc sa imi gasesc motivatia sa continui cu fotografia de eveniment, sa aflu idei noi pe care sa le pun in practica, sa incerc sa ajung un fotograf mai bun in fiecare zi, chiar daca nu este jobul meu principal (il fac mai mult din pasiune si pentru emotiile pe care le traiesc cu clientii mei). Asa ca tot ceea ce face Ovidiu are foarte multa valoare pentru mine/noi si iti multumim mult pentru toate orele petrecute in organizarea acestor sesiuni, materialele pregatite si pentru toti invitatii ce-i aduci la discutiile LIVE alaturi de tine.
ovidiu lesan webinar

Despre Lesan Ovidiu

Leșan Ovidiu este unul dintre cei mai apreciați fotografi de nuntă din România, având la activ peste 400 de evenimente, 15 ani de fotografie, 30 de workshopuri realizate și 3 turnee de fotografie prin toată țara în care a interacționat cu mii de fotografi și le-a adus valoare prin informațiile prezentate. Spune despre el că este tată, fotograf, speaker, mentor, dar întâi de toate OM.

Înscrie-te la webinar și beneficiază de toate informațiile pe care le-am acumulat în decursul celor 15 ani de fotografie!

Sharing is sexy. Share it!

Facebook
WhatsApp
Logo PhotOMasters - black