Sari la conținut
PRESETOMANIA I

Rezumat curs

Ce vei descoperi în acest curs?

 • Înveți să editezi repede și ușor din experienta lui Ovidiu Leșan, fară să mai fii nevoit sa ratezi ani din viață și să pierzi bani pentru a găsi stilul de editare potrivit

 • Reduci cu muult șansele de eșec (pe parcursul anilor, apar și clienți nemulțumiți de editarea moastră)

 • Câștigi timp – îți va fi foarte ușor să le aplici pe fotografiile tale deci vei avea mai mult timp pentru alte evenimente sau orice altceva e important pentru tine

 • Crești calitatea fotografiilor tale expuse în media – clienții și colegii tăi fotografi te vor percepe ca pe un fotograf mai bine pregătit și cu inspirație

 • Câștigi clienți – editarea va dura mai puțin, clienții vor fi bucuroși că primesc pozele repede și asta crește șansele de recomandare

 • Crești veniturile tale – vei edita mai puțin timp, deci vei putea lua mai multe evenimente, astfel, vei face mai mulți bani

 • BONUS: pentru a înțelege mai ușor cum să le utilizezi avem un tutorial video de utilizare a preseturilor (primești și un PDF cu toți pașii ce trebuie să-i urmărești)

Conținut curs

1 capitole cu durata totală de 34 minute

 • Tutorial video de utilizare al preseturilor din presetOMania I 34 minute

Descriere

Editarea mănâncă timp și este o problemă reală pentru fotografi. Preseturile Lightroom presetOMania au fost realizate de către Ovidiu Leșan:

În cei 13 ani de când fotografiez evenimente, am avut dintotdeauna următoarea întrebare în minte:

„Cum reușesc să realizez un produs final cât mai bun, dedicând cât mai puțin timp editării?”

Așadar, am testat pe parcursul anilor, sute, dacă nu chiar mii de preseturi în Lightroom și m-am confruntat mereu cu aceeași mare problemă. Nu reușeam să dau un finisaj uniform și de calitate fotografiilor mele și îmi era foarte greu să mă decid.

Asta până când am luat o pauză mai mare, mi-am luat cafeaua, am deschis o sticlă de vin roșu sec și am răspuns punctual pe hartie la următoarele întrebări:

 • ce-mi place cel mai mult la o fotografie atunci când e editată?
 • ce-i place clientului cel mai mult?
 • care sunt cele mai importante lucruri care NU trebuie să fie într-o fotografie editată?
 • cum percep ceilalți colegi fotografi/videografi editarea fotografiilor mele?

…astfel a luat naștere PresetOMania. Așa am ajuns să fac promul set de 10 preseturi pentru Lightroom pentru mine și pentru clienții mei. Le-am făcut astfel încât să poată fi ușor aplicate pe orice tip de fotografie, dintr-un singur click. Apoi, văzând că mulți fotografi au aceeași problemă le-am scos din Lightroom pe piață. PresetOMania a fost cumpărat de peste 300 de ori și am avut zero review-uri negative sau îndoielnice și asta pentru că acest set, la fel ca presetOMania II, funcționează.

Mie-mi place să fotografiez, să stau între oameni, să vorbesc cu ei, să iau vibe-ul, să ajut. Dar îmi place și să petrec timp cu familia. Așadar am căutat o variantă să subțiez timpul petrecut în editare, pentru a face ce-mi place. După câteva luni și mii de fotografii editate au apărut primele 10 preset-uri din seria PresetOMania.

 

Vezi mai mult

12 recenzii • 5.0

 1. Razvan Onuta (Membru verificat)

  Poate cel mai usor mod de a prelucra pozele in LR. Daca ai grija cand si cum tragi cadrele, cu siguranta editarea este foarte usor de facut cu ajutorul acestor presset-uri. Mult succes! #nuuitasafiiom

 2. B. Condoiu (Membru verificat)

  Recomand cu drag!

 3. George Mitu (Membru verificat)

  Multumesc Ovidiu ! Recomand, editarea devine mult mai usoara si creativa.

 4. Popescu Viorel (Membru verificat)

  Multumesc frumos Ovidiu si felicitari pentru tot ceea ce faci! Ai avut dreptate, daca tragi fotografiile corect, este foarte usor sa aplici preseturile tale, iar rezultatul este unul foarte frumos! Multumesc inca o data!

 1. Razvan Onuta (Membru verificat)

  Poate cel mai usor mod de a prelucra pozele in LR. Daca ai grija cand si cum tragi cadrele, cu siguranta editarea este foarte usor de facut cu ajutorul acestor presset-uri. Mult succes! #nuuitasafiiom

 2. B. Condoiu (Membru verificat)

  Recomand cu drag!

 3. George Mitu (Membru verificat)

  Multumesc Ovidiu ! Recomand, editarea devine mult mai usoara si creativa.

 4. Popescu Viorel (Membru verificat)

  Multumesc frumos Ovidiu si felicitari pentru tot ceea ce faci! Ai avut dreptate, daca tragi fotografiile corect, este foarte usor sa aplici preseturile tale, iar rezultatul este unul foarte frumos! Multumesc inca o data!

 5. Daniel Ochiana (Membru verificat)

  Foarte utile aceste preseturi! Combinate cu niște cadre corect expuse, fotografiile capătă altă perspectivă. Felicitări Ovidiu pentru idee și succes în continuare!

 6. Costel Lazarescu (Membru verificat)

  Am achizitionat acest pachet, sunt foarte multumit. Multumesc Ovidiu!

 7. Adrian Aioanei (Membru verificat)

  Superbe, le-am cumpărat de o zi, și deja le-am simțit valoarea, chiar se vede munca, și le recomand cu mare drag! #fiiOM! ????

 8. Camaras Ovidiu (Membru verificat)

  In primul rand vreau sa-l felicit pe Ovidiu deoarece face o treaba exceptionala! Explica lucrurile simplu si la subiect, iar despre acest pachet as putea spune doar sa il achizitionati deoarece nu veti regreta…veti fi mult mai bogati din toate punctele de vedere! Tot respectul Ovidiu!

 9. Romina Miron (Membru verificat)

  Preseturile sunt bestiale, imi plac foarte mult si le folosesc aproape la orice fotografie. Multumesc. Recomand cu incredere!

 10. Florin STanciu (Membru verificat)

  A fi om e lucru mare, a fi domn e o intamplare! Preseturile sunt extraordinare, le-am folosit chiar si la doua evenimente editate in trecut.
  Multumesc Ovidiu! Asta inseamna sa fii om cu adevarat!

 11. Paul C. (Membru verificat)

  Salutare! În primul rand vreau să-ți mulțumesc Ovidiu pentru tot ceea ce faci, e într-adevar multă muncă acumulata în decursul anilor, pe care o împărtășești cu noi prin cursurile minunate pe care le faci!

  Editarea în sine care ce sa zic, acum este floare la ureche – 3 clicuri și gata fotografia!
  ???? ❤️ PresetOMania sunt fenomenale și foarte bine gândite! Recomand cu încredere! Și știți vorba lui Ovidiu ,nu uita sa fii OM’.

 12. Ionela Preața photography (Membru verificat)

  Foarte frumos și chiar ma ajuta în creșterea mea! Mai ales că sunt la început de drum!

  Mulțumesc pentru tot!

PRESETOMANIA I

Acesta este primul set de preseturi pentru Lightroom – presetOMania – foarte apreciate de comunitatea photOMasters. Preseturile sunt gândite astfel încât să poată fi ușor aplicate pe orice tip de fotografie.

Nivelul Zero to Hero
(12 recenzii)

Trainer: Ovidiu Leșan

Actualizat pe: 11/2023

462.00 lei
Sau poți accesa toate workshop-urile actuale + cele care urmează a fi lansate pe platformă prin Planul PRO. Primești acces la cursuri de fotografie și videografie din domenii foarte diverse, de la nuntă, studio, la new born, familie, portret și fine-art.

Vezi mai mult

garanția banilor înapoi în 14 zile

Acest capitol include:

 • Durata cursului: 34 minute
 • 1 capitol(e)
 • 474 cursanți
 • Diplomă finalizare curs

Întrebări frecvente

 • Există o perioadă gratuită în care pot testa platforma?

 • Dacă nu sunt mulțumit de ce găsesc pe platformă îmi dați banii înapoi?

 • Ce se întâmplă cu workshop-urile pe care le am deja pe ovidiul.ro?

 • Mi se activează automat plata abonamentului?

 • Pot să plătesc de pe firmă?

 • Cât de des se urcă conținut nou?

462.00 lei

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!