Sari la conținut
Tendințe, clienți și concursuri în fotografia de nuntă

Vezi rezumatul cursului

Ce vei descoperi în acest curs?

 • Vei învăța despre importanța educației și a instruirii în această profesie, precum și despre relevanța echipamentului adecvat

 • Vei învăța despre diferitele tipuri de lumină pe care le poți folosi: naturală, blenda, blitz, și cum acestea pot transforma o fotografie

 • Vei învăța regulile de bază ale compoziției: regula treimilor, diagonale, triunghiuri, simetrie, rame naturale, linii conducătoare către subiect, modele, texturi, regula numerelor impare, simplitate, minimalism, culori complementare, regula spațiului și mișcarea de la stânga la dreapta

Conținut curs

1 capitole cu durata totală de 20 minute

 • Tendințe, clienți și concursuri în fotografia de nuntă 20 minute

Descriere

Ghidul photOMasters pentru o carieră de succes

Dacă vrei să descoperi secretele din spatele fotografiei de nuntă de succes, ai ajuns în locul potrivit. Într-o lume în care totul se schimbă, cum te poți adapta și menține în top? Cursul „Tendințe, clienți și concursuri în fotografia de nuntă” de la photOMasters, prezentat de Norbert Gubincsik, te va aduce la curent cu cele mai recente evoluții și te va ghida în alegerea echipamentului perfect.

Construiește-ți abilitățile artistice

Fotografia de nuntă nu este doar despre echipament. Este vorba despre comunicare, încredere și intuiție. Află cum să construiești un proces de gândire focalizat pe detalii precum lumina, compoziția și momentul. Fiecare fotografie de nuntă spune o poveste, iar tu poți deveni naratorul ideal.

Compoziție și iluminare

De la regula treimilor până la simetrie, Norbert îți va oferi o perspectivă detaliată asupra compoziției. Învață cum să folosești diferitele tipuri de lumină pentru a transforma fiecare fotografie într-o operă de artă.

Înțelegerea clientului

O fotografie de nuntă perfectă este aceea care reflectă dorințele cuplului. Află cum să comunici eficient cu clienții și să identifici care sunt fotografiile cheie pentru ei.

Participă la concursuri

Norbert te va ghida prin procesul de participare la concursuri de fotografie. Află cum să te pui în valoare, menținând integritatea și profesionalismul.

Concluzie

Fotografia de nuntă se reinventează constant, iar acest curs îți oferă toate uneltele necesare pentru a rămâne relevant în acest domeniu. Indiferent dacă ești la început de drum sau ai o experiență solidă, cu ghidul lui Norbert, vei fi pregătit să participi la concursuri în fotografia de nuntă. Începe acum aventura ta în lumea fotografiei de nuntă cu photOMasters!

Vezi mai mult

1 recenzie • 5.0

 1. R O B E R T O Cojan

  Felicitări pentru ascensiune, felicitări pentru momente, acea „aterizare” a mirelui chiar am râs în hohote :))

 1. R O B E R T O Cojan

  Felicitări pentru ascensiune, felicitări pentru momente, acea „aterizare” a mirelui chiar am râs în hohote :))

Tendințe, clienți și concursuri în fotografia de nuntă

Dacă vrei să descoperi secretele din spatele fotografiei de nuntă de succes, ai ajuns în locul potrivit. Într-o lume în care totul se schimbă, cum te poți adapta și menține în top?

Trainer: Norbert Gubincsik

Actualizat pe: 02/2024

Doar pentru membrii PRO

Sau dacă vrei să accelerezi cu adevărat creșterea ta, poți accesa toate cursurile de pe platformă în valoare de peste 25.000 lei prin Planul PRO.
Primești acces instant la toate cursurile, preseturile în Lr, interviurile create special pentru membrii PRO + multe altele.

Vezi mai mult

garanția banilor înapoi în 14 zile

Acest capitol include:

 • Durata cursului: 20 minute
 • 1 capitol(e)
 • 306 cursanți

Întrebări frecvente

 • Există o perioadă gratuită în care pot testa platforma?

 • Dacă nu sunt mulțumit de ce găsesc pe platformă îmi dați banii înapoi?

 • Ce se întâmplă cu workshop-urile pe care le am deja pe ovidiul.ro?

 • Mi se activează automat plata abonamentului?

 • Pot să plătesc de pe firmă?

 • Cât de des se urcă conținut nou?

Doar pentru membrii PRO

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!