Sari la conținut
Gazda ta va fi Ovidiu Leșan

Fotografia – pasiune sau afacere?

Fotografia – pasiune sau afacere?

Te aștept cu drag la acest webinar unde dezbatem un subiect foarte interesant “Fotografia – pasiune sau afacere?”.
​​​​​​​
Veți avea oportinitatea de a intra LIVE alături de mine, să pui întrebări și să-ți spui opinia pe această temă. Preisimt că va fi o discuție foarte interesantă, deci te aștept cu drag!

Detalii:
Thursday, 31 March
Ora: 20:00
📍Online
📍Free
Vezi reluarea webinarului

Ce vei descoperi în acest eveniment:

  • Înveți elemente esențiale ale fotografiei ca business.

  • Descoperi elemente ce țin de partea de vizual și de branding.

  • Afli din povestea mea cum treci de la pasiune la afacere în fotografie.

Te așteptăm cu drag la acest eveniment foarte util pentru tine!

Group 82
trainer eveniment

Ovidiu Leșan

Eu sunt Ovidiu Leșan și pentru mine cuvântul "oleacă" înseamnă ceva mai mult decât puțin. Ceea ce a început ca o simplă pasiune s-a transformat, cu timpul, într-un stil de viață. Nu aspir să impresionez prin cuvinte grandioase, ci prin autenticitate și sinceritate. Prin cursurile mele, îmi propun să vă împărtășesc din cunoștințele și experiența mea bogată în fotografie de peste 14 ani, acumulată pe parcursul a peste 450 de evenimente la care am fotografiat. Îmi doresc să vă îndrum cu pasiune și să vă împărtășesc din tainele fotografiei, astfel încât fiecare dintre voi să poată să își transforme viziunea în artă, și în cele din urmă, într-un stil de viață. Haideți să călătorim împreună pe acest drum fantastic!

Ne vedem cu drag!

avatar (2)

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!