Sari la conținut
Gazda ta va fi Ovidiu Leșan

Lansare PhotOMasters 2.0

Lansare PhotOMasters 2.0

Într-o lume în continuă schimbare, arta vizuală nu este doar despre a captura imagini, ci despre a crea experiențe memorabile. Evenimentul de lansare PhotOMasters 2.0 este un eveniment în care un grup de fotografi și videografi care au adus o contribuție importantă în domeniul fotografiei și videografiei din România, își unesc forțele pentru a te echipa cu cele mai proaspete și inovatoare tehnici și cunoștințe din industrie. 

Cu PhotOMasters 2.0 acest lucru devine realitate!

Detalii:
Friday, 17 November
Ora: 20:00
📍Online
📍Free
Vezi evenimentul în reluare

Ce vei descoperi în acest eveniment:

  • Surprize și Dezvăluiri: Fii printre primii care descoperă funcționalitățile și resursele exclusive ale noii noastre platforme.

  • Cum ne va influiența AI-ul munca: Inteligența artificială nu este doar un concept futurist, ci o realitate care începe să influențeze profund domeniul nostru. Învață cum să îmbrățișezi această forță imensă care ne va schimba viața.

  • O Călătorie În Viitor: Vom explora tendințele și inovațiile care ne vor forma anul 2024. Află cum se va schimba peisajul creativ și cum să te poziționezi mai bine în fața acestei evoluții.

  • Dialoguri Motivante: Vei asista la discuții în direct cu 6 dintre cei mai talentați și inspiraționali creatori de conținut.

  • O comunitate dinamică: Conectează-te cu o comunitate vibrantă de oameni care împărtășesc pasiunea cu tine. Vom fi foarte mulți!

Te așteptăm cu drag la acest eveniment foarte util pentru tine!

PhotOMasters - cursuri online pentru fotografi si videografi
trainer eveniment

Ovidiu Leșan

Eu sunt Ovidiu Leșan și pentru mine cuvântul "oleacă" înseamnă ceva mai mult decât puțin. Ceea ce a început ca o simplă pasiune s-a transformat, cu timpul, într-un stil de viață. Nu aspir să impresionez prin cuvinte grandioase, ci prin autenticitate și sinceritate. Prin cursurile mele, îmi propun să vă împărtășesc din cunoștințele și experiența mea bogată în fotografie de peste 14 ani, acumulată pe parcursul a peste 450 de evenimente la care am fotografiat. Îmi doresc să vă îndrum cu pasiune și să vă împărtășesc din tainele fotografiei, astfel încât fiecare dintre voi să poată să își transforme viziunea în artă, și în cele din urmă, într-un stil de viață. Haideți să călătorim împreună pe acest drum fantastic!

Ne vedem cu drag!

figurina 3 2

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!