Sari la conținut

Alina Leșan

Întotdeauna am simțit că sunt un om simplu, cu suflet simplu. Și acum descopăr că acest lucru se reflectă în munca mea, în stilul meu de fotografie. Iubesc tot ce ține de frumusețea simplității. Pentru mine o fotografie frumoasă este una simplă, în care pot să scot în evidență adevărata frumusețe a subiectului fotografiat. Chiar și culorile alese sunt de cele mai multe ori simple, neutre. Asta mă face pe mine să vibrez: simplitatea. Simplitatea, sentimetele autentice și oamenii autentici. 🙂

https://www.alinalesan.ro

Filtre

 • DECORUL DE STUDIO

  5.0

  Cu ajutorul acestui curs, vei fi capabil să creezi decorul de studio perfect pentru a-ți realiza viziunea artistică și pentru a obține cele mai bune fotografii. În plus, vei putea aplica aceste cunoștințe și abilități în studioul tău propriu, ceea ce îți va permite să economisești bani și să îți dezvolți propriul stil unic de fotografiere.

  • 2 capitole
  • 1 oră 59 minute
  • 104 cursanți

  296.00 leiAdaugă în coș

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!