Sari la conținut

Vasea Onel

Cu o experiență bogată în domeniul videografiei de nuntă, am decis să împărtășesc cunoștințele și secretele mele pentru a ajuta aspiranții videografi să-și transforme pasiunea într-o carieră de succes. Cursurile mele online sunt create cu grijă, oferind o experiență de învățare captivantă și practică. Ce vei învăța cu mine? De la tehnici avansate de filmare și editare, până la gestionarea echipamentului și crearea unui portofoliu impresionant - te voi ghida pas cu pas pe parcursul acestui drum captivant. Indiferent dacă ești la început de drum sau ai deja o experiență considerabilă, cursurile mele sunt adaptate pentru toate nivelele de cunoștințe. Investește în tine și în pasiunea ta pentru videografie de nuntă. Împreună, vom transforma fiecare moment într-o poveste de neuitat. Hai să începem această călătorie extraordinară împreună! Am absolvit liceul si facultatea de Arte Plastice Iasi. Sunt in domeniul videografiei de eveniment de 21 ani. In 2022 am absolvit cursul de Director de imagine la BR Films în Chișinău Moldova.

https://www.vaseaonel.com

Filtre

 • CUM SĂ FII UN VIDEOGRAF MAI BUN

  Explorează și înțelege videografia alături de Vasea Onel. Acest curs avansat te va introduce în secretele din spatele camerei, într-o călătorie de peste 14 ore plină de cunoștințe valoroase.

  • 30 capitole
  • 14 ore 28 minute
  • 78 cursanți

  497.00 lei 789.00 leiAdaugă în coș

 • Acest curs te va echipa cu cunoștințele necesare pentru a filma partea pregătirilor la nunți, oferindu-ți competențele pentru a deveni un videograf mai încrezător și mai creativ. Vei învăța nu numai aspectele tehnice, ci și cum să-ți dezvolți un ochi artistic, esențial pentru orice videograf care dorește să se distingă în domeniu.

  • 1 capitole
  • 31 minute
  • 203 cursanți

  Gift 4 YOU

Alege un plan

Atinge-ți potențialul maxim, dobândește abilități noi și atinge-ți obiectivele alături de cursurile noastre variate. Nu rata această oportunitate de a investi în tine. Alege planul potrivit pentru tine și începe aventura astăzi!